Tietokoneet ja teknologia

Anonyymi henkilö kertoo kokemuksestaan teknologian kanssa.

Olen aina ollut kiinostunut teknologiasta ja varsinkin tietokoneista. En vielläkään tiedä paljon tietokoneiden rakentamisesta. Olen omistanut 3 tietokonetta elämäni aikana, 2 läppäriä ja yhden pöytäkoneen. Tällä hetkellä minulla on käytössä läppäri koulua ja opiskelua varten ja pöytäkone pelaamista varten. Minun ensimmäinen läppäri minkä sain on minun vanhempien käytössä tällä hetkellä.

Tulevaisuudessa suunittelen tulla taidokkaaksi tietokone rakentajaksi. Miksi, jos kysyt? Luulen, että tulevaisuudessa teknologia tulee monimutkaiseksi ja vaikeaksi ymmärtää. Haluaisin myös auttaa minun vähemmän kokeneita kavereita tietokoneiden kanssa.

Puhutaan jostain muusta kuin tietokoneista. Minulla on ollut 4 puhelinta elämäni aikana. Ensimmäinen oli Nokian “simpukkapuhelin” ja kaikki muut ovat olleet älypuhelimia. Mielestäni ensimmäinen älypuhelimemi oli LG, toinen oli Samsung ja se mitä käytän tällä hetkellä on Huawei. Minulla ei ole ollut isompaa käyttöä puhelimille muuta kuin soittaa jollekkin tai pelaa pelejä. Minulla ei myös ole yhtäkään sosiaalista media, koska mielestäni ne ovat turhia.

Olen aika varma että olen kiinnostunut teknologiaan, koska jotkut asiat vaikuttavat ja ovat futuristisia, ja se kiinnostaa minua. Et ikinä voi tietää millaisen hypyn ihmiskunta voi tehdä teknologian kautta; yksi massiivinen löytö voi riittää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *